Even voorstellen

Mijn naam is Bertine de Pater-Jacobsen. Ik woon samen met mijn man en onze 5 herders, 2 Duitse herders langstokhaar, 3 Oudduitse herders en 1 Bengaalse kat, in Loenen op de Veluwe.

Bij ons staan honden centraal, all about dogs! Sinds een aantal jaar zijn wij fokker van de Oudduitse herder. Onze kennel is vernoemd naar een van onze honden, Kira, en ook Kira's Skills verwijst naar haar.  Na een baan in de paarden, landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en het onderwijs, heb ik mij gespecialiseerd in honden. In januari 2019 heb ik mijn "besluit houders voor dieren, hond en kat" behaald. Dit is een door de overheid verplicht certificaat voor asiel, pension en kennel. Daarna ben ik in janauri 2019 gestart met de opleiding tot kynologisch instructeur, bij Annorlunda kynologisch kenniscentrum. Deze opleiding geeft mij een goede basis om op een verantwoorde manier kennis over te dragen aan hondeneigenaren. Deze hoop ik eind 2020/begin 2021 af te ronden, en daarna verder te gaan met een vervolgopleiding. Verder verdiep ik mij in de thema's gezondheid, voeding en het verantwoord fokken van honden.

Mijn doel is om hondeneigenaren te helpen hun pup een goede start te geven, en om ondersteuning te bieden bij het begeleiden van een volwassen hond. Daarnaast kun je bij mij terecht voor aanschafadvies, voor de juiste keuze van ras of type hond. Heb je een vraag die buiten mijn expertise valt, dan verwijs ik je graag door naar een deskundige op betreffend gebied. Met onze eigen honden zijn wij actief op het gebied van praktijkspeuren, detectie en balans & coördinatie. Voor vragen of aanmelden, neem contact op via het Contactformulier