Aanbod

Puppycursus, begeleiding van jonge en volwassen honden in de vorm van privéles. Kleinschalige groepslessen. Ook voor speurles of aanschafadvies kun je bij mij terecht. Ik bied begeleiding op maat zodat we effectief kunnen trainen en gedrag in een vlot tempo kunnen aanleren of ombuigen. 

Privéles

De lessen duren 45 minuten en zijn bij jou aan huis of op een gekozen locatie. De lessen zijn specifiek afgestemd op datgene waar je aan wilt werken en de vragen die je hebt. Privéles is geschikt voor zowel jonge als volwassenen honden. Ook is het mogelijk een les af te spreken voordat je een hond in huis krijgt. Neem gerust contact op voor meer informatie. info@kiras-skills.nl

Puppycursus. Deze wordt alleen gegeven in de vorm van privéles. 45 minuten per les. Aan de orde komt onder andere; bijten, wandelen aan de lijn, komen als je roept, omgaan met prikkels. 10 lessen €450

Pubers en volwassen honden 45 minuten per les. Aan de orde komen de onderwerpen waar je vragen over hebt en de problemen waar je tegenaan loopt. 5 lessen €250, we werken dan aan 1, hooguit 2 onderwerpen. 10 lessen €450, we kunnen dan werken aan meerdere onderwerpen en het totaalplaatje. 

Of er reiskosten bij komen is afhankelijk van in welke plaats de les zal plaatsvinden. 

De privélessen zijn wekelijks op een gezamenlijk overeengekomen tijdstip. Een serie van 10 lessen verloopt na 3 maanden. Een serie van 5 lessen verloopt na 8 weken.

Kennismakingsles 

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen en welke lessen bij je passen? Dan kun je een kennismaking van 30 minuten afspreken voor €40. Dit kan aan huis of op een andere locatie. 

Duoles, 2 personen 

6 lessen, 45 minuten per les, onderwerpen waarvan we werken in overleg. €210 locatie Doetinchem en omgeving. Leeftijd vanaf 16 weken 

Groepsles 3/4 personen 

6 lessen, 45 minuten per les, thema onder andere omgaan met prikkels € 180 locatie Doetinchem en omgeving. Leeftijd vanaf 16 weken

Aanschafadvies 

Tarief €65 per uur. Ik kom aan huis en en beantwoord de vragen die je hebt en geef advies wat de mogelijkheden zouden zijn in jouw situatie.

Je hond aan het werk zetten met zijn neus? 

Speuren op menselijke geur, in de vorm van privéles. Lekker met je hond 1 op 1 buiten aan aan de slag. Het doel is om,aangelijnd, zo snel mogelijk een persoon te vinden. 30 minuten per les €35 of 45 minuten per les €45. De lessen kunnen afgesproken worden op een samen overeengekomen tijdstip. Dit kan wekelijks maar ook tweewekelijks of minder frequent.

Annulering van een privéles nadat je gestart bent met de serie, kan tot 48 uur vooraf. De les kan dan verplaatst worden. Bij annulering binnen 48 uur telt de les door. Duo en groepslessen tellen bij afzeggen altijd door en kunnen helaas niet verplaatst worden.

Bij annulering van de totale serie lessen na ontvangst van de factuur, wordt er €50 in rekening gebracht. 

 Contact

Betaling dient voorafgaand aan de dienst per bank voldaan te zijn, of contant tijdens de eerste afspraak.

In de toekomst zal het lesaanbod verder uitgebreid worden.

Als jouw vraag buiten mijn expertise ligt, dan verwijs ik je graag door naar een deskundige op betreffend gebied.